085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Winkel interieur sloop en winkel ontruimen

Moet uw winkelpand worden leeggehaald? Wij kunnen zorgen voor winkel interieur sloop en uw winkel ontruimen. Bij het ontruimen van een winkelpand komt behoorlijk wat kijken. Daarom hebt u ook behoefte aan de diensten van een ervaren specialist. Met meer dan 15 jaar aan ervaring, weet u zeker dat Caswo Bedrijfsontruimingen uw winkel helemaal leeg krijgt binnen de afgesproken termijn. Wanneer wij zeggen helemaal leeg, bedoelen wij ook echt helemaal leeg.

Een winkelpand ontruimen is een werkzaamheid waarbij al onze specialiteiten samenkomen. Zeker wanneer het een huurpand betreft, dient u het pand helemaal leeg op te leveren. Dit kan betekenen dat ook systeemwanden of systeemplafonds moeten worden verwijderd, evenals vloeren. Daarnaast dient er natuurlijk te worden gezorgd voor het afvoeren van uw inventaris, zowel van de winkel als van een eventueel kantoor of andere ruimtes. Met onze winkel interieur sloop zorgen wij ervoor dat uw winkel helemaal leeg wordt gehaald en casco wordt opgeleverd.  Alle bouwsels en spullen worden op correcte en milieubewuste wijze afgevoerd. Ook voeren wij indien nodig herstelwerkzaamheden uit om het pand in de gewenste staat op te kunnen leveren. Betreft het een eigen pand, dan kunnen wij u van dienst zijn met het verkoop klaar maken hiervan.

Wanneer wij uw winkel interieur sloop verzorgen en uw winkel ontruimen, wordt u volledig ontzorgd en bent u gegarandeerd van een complete ontruiming volgens vooraf afgesproken plan en altijd binnen de overeengekomen deadline. Ook wanneer er sprake is van spoed, kunnen wij u van dienst zijn. Indien nodig kunnen wij binnen 24 uur uw winkelpand helemaal leeg krijgen. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij antwoorden altijd binnen 2 uur.

Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan