085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Particuliere woningontruiming

Caswo Bedrijfsontruimingen is gespecialiseerd in de ontruiming van bedrijfspanden. Wij doen echter nog meer. Wij zijn onderdeel van Caswo Woningontruiming. Derhalve kunnen wij u ook van dienst zijn bij het ontruimen van uw woning. Ook op het gebied van particuliere woningontruiming beschikt Caswo over vele jaren ervaring. Onze kernwaarden zijn hetzelfde als bij onze bedrijfsontruimingen: wij ontzorgen u volledig, werken snel en secuur en u krijgt altijd oplevergarantie: de zekerheid dat wij uw woning binnen de afgesproken deadline volledig ontruimen.

Net zoals wij bij een bedrijfsontruiming tal van extra’s kunnen leveren, bieden wij ook bij een particuliere woningontruiming een hoop extra diensten. Hierbij kunt u denken aan woningschoonmaak, tuinontruiming, het verwijderen van vloeren en trapbekleding, herstelwerkzaamheden en meer. Wij zijn ook gespecialiseerd in specialistische ontruimingen, zoals het ontruimen van een hennepkwekerij.

Ga voor meer informatie over woningontruiming naar de website van Caswo Woningontruiming. Wij kunnen alle soorten woningen ontruimen en werken door heel het land.