085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inboedelopkoop
Neem contact met ons op

Overige ontruimingsdiensten

Het doel van Caswo Bedrijfsontruimingen is niet alleen om uw ontruiming geheel volgens wens en afspraak binnen de deadline uit te voeren, maar ook om u volledig te ontzorgen. Voor ons betekent ontruimen meer dan alleen het leeghalen van ruimtes. Daarom helpen wij u met tal van extra ontruimingsdiensten. Wij willen u een zo compleet mogelijke service bieden. Wanneer u ons inschakelt voor uw bedrijfsontruiming, zult u vrijwel nooit de diensten van een andere partij daarnaast nodig hebben.

Sommige ontruimers vragen een tijdrovende voorbereiding van u. Zo kan het zijn dat elektronica en machines al gereed moeten worden gemaakt voor afvoer. Bij ons hoeft dat niet. Wij kunnen u helpen met het leeghalen van uw complete interieur. Een bedrijfsontruiming uitbesteden aan ons, betekent dat u desgewenst nergens omkijken naar hebt. Terwijl wij de ontruiming verzorgen, kunt u zich met andere belangrijke zaken bezighouden.

De ontruimingsdiensten die wij voor u kunnen verzorgen

Archief ontruimen

Moet uw archief worden ontruimd of opgeruimd? Wij gaan discreet en vertrouwelijk met de aanwezige spullen en documentatie om en zullen altijd zorgen voor een pasende ontruiming waarbij uw bedrijfsinformatie onbruikbaar wordt gemaakt. Meer informatie over archief ontruimen.

Elektronica demonteren

Staat er in uw bedrijf elektronische apparatuur? Wij kunnen alle apparatuur demonteren en op correcte wijze afvoeren. Meer informatie over elektronica demonteren.

Fabriek ontruimen

Dankzij gespecialiseerde tools en hulpmiddelen, kunnen wij zelfs fabrieken ontruimen. Wij krijgen zware machines veilig en snel weg. Meer informatie over fabriek ontruimen.

Kantoormeubilair afvoeren

De kans is groot dat er bij uw ontruiming een (zeer grote) hoeveelheid kantormeubilair moet worden afgevoerd. Wij beschikken over de mensen en middelen om alle meubels snel, veilig en efficient af te voeren. Meer informatie over kantoormeubilair afvoeren.

Kantoorontruiming

In een kantoor staan veel verschillende spullen, met waarschijnlijk ook veel verschillende bestemmingen. Onze riante ervaring zorgt ervoor dat wij elke kantoorontruiming snel en probleemloos voor u kunnen uitvoeren. Meer informatie over kantoorontruiming.

Machines en stellingen verwijderen

Het verwijderen van al uw machines en stellingen is voor u een tijdrovende klus. Voor ons is dit onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Meer informatie over machines en stellingen verwijderen.

Particuliere woningontruiming

Caswo Bedrijfsontruimingen is onderdeel van Caswo Woningontruiming. Daarom kunnen wij u ook met uw particuliere woningontruiming perfect van dienst zijn. Meer informatie over particuliere woningontruiming.

Systeemwanden verwijderen en systeemplafonds verwijderen

Is uw kantoor of bedrijfsgebouw voorzien van systeemwanden en/of systeemplafonds? Het verwijderen hiervan is een specialistische klus. Wij beschikken over ruime ervaring. Naast het verwijderen van systeemwanden en -plafonds kunnen wij ook wanden en plafonds terugplaatsen. Meer informatie over systeemwanden verwijderen en systeemplafonds verwijderen.

Verkoop klaar maken van uw pand

Moet uw pand ontruimd worden omdat het in de verkoop gaat? Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren om uw pand helemaal klaar te maken voor de verkoop. Meer informatie over verkoop klaar maken van uw pand.

Vloerbedekking verwijderen

Wanneer uw pand ontruimd moet worden, is de kans aanwezig dat het ook echt helemaal leeg moet, inclusief vloer. Wij kunnen bijna alle soorten vloerbedekking verwijderen, van tapijt tot zeil, hout en tegels. Meer informatie over vloerbedekking verwijderen.

Winkel interieursloop en winkel ontruimen

Het ontruimen van een winkel kent specifieke uitdagingen. Niet voor ons. Wij doen dit al meer dan 15 jaar. Wij krijgen ook uw winkel binnen 24 uur helemaal leeg. Tevens kunnen wij het interieur afbreken om de winkel casco op te leveren. Meer informatie over winkel interieursloop en winkel ontruimen.

 Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan