085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Systeemwanden verwijderen / systeemplafonds verwijderen

Veel kantoren en andere bedrijfsgebouwen zijn voorzien van systeemwanden en/of systeemplafonds. Wanneer uw pand leeg moet worden geruimd, is de kans groot dat ook de wanden en plafonds in hun originele staat moeten worden opgeleverd. Wanneer uw bedrijfspand een huurpand betreft, zal dit vrijwel altijd worden geeist. 

Wij kunnen systeemwanden verwijderen en systeemplafonds verwijderen. Voor een leek is dit vaak een behoorlijke klus. De plafonds en wanden zijn op een specifieke wijze gemonteerd en zullen zorgvuldig moeten worden gedemonteerd. Wij beschikken over de kennis en ervaring om dit te doen. Belangrijk daarbij is uiteraard dat de originele wanden en plafonds niet beschadigd raken. Daar kunt u op vertrouwen. Wij werken snel en zorgvuldig.

Uw systeemwanden en -plafonds worden zo gedemonteerd dat deze in een nieuw pand weer kunnen worden gebruikt. Dienen ze te worden afgevoerd, dan kunnen wij daar uiteraard ook voor zorgen. Ook tussenwanden worden vanzelfsprekend verwijderd. Als ervaren bedrijfsontruimer zorgen wij niet alleen voor de demontage van systeemplafonds en -wanden; wij kunnen ook de originele wanden en plafonds terugplaatsen en uw pand opleverklaar of verkoopklaar maken.

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij spoed. Indien gewenst verwijderen wij al uw wanden en plafonds binnen 24 uur. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 2 uur antwoord. U kunt ons tevens via e-mail of WhatsApp foto’s toesturen zodat wij direct een gedetailleerde offerte en helder plan kunnen verzorgen.

Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een vrijblijvende offerte aan