085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inboedelopkoop
Neem contact met ons op

Inventaris opkopen

Bij een ontruiming gaat het erom dat uw pand helemaal leeg wordt gehaald. Net zo belangrijk is echter wat er met uw spullen gebeurt. Caswo Bedrijfsontruimingen heeft altijd een passende oplossing. Inventaris die niet meer bruikbaar is, wordt op passende wijze afgevoerd. Maar wat gebeurt er met spullen die nog wel goed zijn? Wij kunnen uw inventaris opkopen wanneer deze nog waarde vertegenwoordigt. Of het nu gaat om grote bedrijfsvoertuigen zoals heftrucks, elektronica zoals servers en computers of kleinere spullen zoals bureau’s en stoelen. Wanneer uw eigendommen nog in goede conditie zijn en een waarde vertegenwoordigen, brengen wij hier graag een eerlijk bod voor uit.

Wij kopen inventaris op tegen een goede prijs

Wij bieden een eerlijke en realistische prijs voor uw inventaris. De prijs kan direct verrekend worden met de kosten voor de ontruiming van uw pand(en). Wanneer wij uw inventaris opkopen, biedt dit u niet alleen een financieel voordeel: u bent er ook direct van af. Wij voeren de spullen af en u hebt hier geen omkijken naar.

Wanneer u bij ons een bedrijfsontruiming aanvraagt, kunt u direct aangeven of er sprake is van inventaris die u aan wilt bieden. Wanneer u ons laat weten welke spullen het betreft en ons voorziet van foto’s, kunnen wij bij het samenstellen van uw persoonlijke offerte hier rekening mee houden.

De voordelen van inventaris opkopen

  • Een realistische en eerlijke prijs
  • Een nieuwe bestemming voor uw spullen
  • Inventaris wordt direct meegenomen

Vraag een gratis een vrijblijvende offerte aan