085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Bedrijfsontruiming

Bij een bedrijfsontruiming is het zaak om uw pand of panden zo snel mogelijk volledig leeg te krijgen. Dit vraagt om de expertise van een ervaren specialist. Caswo Bedrijfsontruimingen is uw partner. Wij kunnen elk bedrijfspand indien gewenst binnen 24 uur leegruimen, inclusief oplevergarantie.

Caswo beschikt over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsontruimingen door heel het land. Wij werken met onze eigen specialisten, wagens en gereedschappen. Hierdoor zijn wij uw A tot Z partner die u volledig ontzorgt.

Een bedrijfsontruiming met een helder plan vooraf

Wanneer wij uw bedrijfsontruiming verzorgen, zorgen wij altijd voor een helder plan vooraf. Zodra wij beginnen met de ontruiming, weet u precies waar u aantoe bent. Geen enkele ontruiming is hetzelfde. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Wij houden rekening met uw wensen en eisen. Wellicht zijn er nog werknemers aanwezig in het pand die zo veel mogelijk ongestoord hun werk moeten kunnen blijven doen. Wat de situatie oo is: wij overleggen altijd van tevoren met u en zorgen voor minimale overlast en werkonderbreking.

Om te zorgen voor een perfect plan en een zo soepel mogelijke ontruiming, kunnen wij uw pand(en) van tevoren komen bezichtigen. Ook is het mogelijk om ons van tevoren foto’s te sturen via e-mail of WhatsApp.

Helemaal leeg, volledig ontzorgd

 Wanneer wij uw kantoor of bedrijfspand leegruimen, bedoelen wij ook echt helemaal leeg. De kantoorontruiming of bedrijfsontruiming is pas geslaagd wanneer alle spullen volgens afspraak verwijderd zijn en u helemaal tevreden bent. Wij leveren elke ruimte bezemschoon op. Overtollige inventaris voeren wij volledig voor u af.

Opkoop van inventaris is mogelijk

In overleg is het opkopen van uw nog bruikbare eigendommen mogelijk. Het bedrag dat u ontvangt voor uw inventaris of inboedel wordt in mindering gebracht op de kosten van uw ontruiming.

Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een vrijblijvende offerte aan