085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Machines en stellingen verwijderen

Het effectief en volledig ontruimen van een bedrijfspand, is een taak voor echte specialisten. Daar komt u achter wanneer het eenmaal zover is. Wij weten dit al uit ervaring. Niet elke ontruimer kan ook een bedrijf goed en volledig ontruimen. In veel bedrijven, zeker bedrijven waarin geproduceerd wordt, komt men zware machines en stellingen tegen. Wij kunnen machines en stellingen verwijderen, hoe groot of zwaar zij ook zijn. Dit geldt ook voor alle elektronische apparatuur.

Om niet alleen goed maar ook veilig machines en stellingen te kunnen verwijderen, maken wij gebruik van speciaal gereedschap. Met ons materieel en onze ervaring kunnen wij zelfs zware industriële machines, motoren, persen, ketels en andere grote en zware objecten voor u afvoeren. Vanzelfsprekend houden wij hierbij alle veiligheidsregels in acht. Caswo Bedrijfsontruimingen zorgt te alle tijden voor een snelle, volledige en veilige ontruiming.

Met het louter verwijderen bent u er nog niet. Wanneer wij machines en stellingen verwijderen, ontzorgen wij u van A tot Z. Moeten de machines en/of stellingen naar een nieuwe locatie worden vervoerd, dan zorgen wij hiervoor. Wij werken met onze eigen wagens en mensen. Is spoed geboden? Dat is geen probleem. Wanneer u nu een gratis en vrijblijvende offerte aanvraagt, antwoorden wij binnen 2 uur en kunnen wij indien nodig binnen 24 uur uw machines en stellingen verwijderen. Het is mogelijk om ons van tevoren foto’s te sturen van de machines en/of stellingen in kwestie, zodat wij kunnen zorgen voor een helder plan. Opkoop van nog bruikbare inventaris met waarde is ook mogelijk.

Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan