085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Kantoorontruiming

Wanneer u uw kantoor verlaat, dient het kantoor in de regel leeg te worden opgeleverd. Leeg betekent meestal meer dan louter “zonder spullen”. Wellicht stelt de verhuurder bepaalde eisen aan de oplevering of moet het kantoor helemaal leeg en gestript worden omdat u het pand wilt verkopen. Wat de wensen of eisen ook zijn: Caswo Bedrijfsontruimingen is uw gespecialiseerde partner met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van bedrijfsontruiming. Wij voeren elke kantoorontruiming binnen de gestelde deadline uit.

Bij uw kantoorontruiming is het zaak om het kantoor allereerst leeg te ruimen. Wij verwijderen alle inventaris voor u af. Dit kan ook betekenen dat wij uw inventaris tijdelijk opslaan of naar een nieuw pand verhuizen. Beschikt u nog over bruikbare inventaris van waarde, dan kan deze door ons worden opgekocht.

Nadat uw kantoor is leeggeruimd, zijn er vaak nog andere werkzaamheden uit te voeren. Zo dienen wellicht systeemwanden en systeemplafonds verwijderd te worden, moeten er vloeren worden verwijderd of misschien sloop- en herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit alles verzorgen wij voor u. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van kantoorontruiming. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw kantoor op de gewenste wijze wordt opgeleverd, kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken.

Ook wanneer er sprake is van spoed, zijn wij u van dienst. Indien nodig kunnen wij binnen 24 uur uw kantoorontruiming afronden. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij antwoorden altijd binnen 2 uur. U kunt ons vervolgens foto’s sturen van uw kantoor, zodat wij kunnen zorgen voor een gedetailleerde offerte met een goede prijs en een helder plan van aanpak.

Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een vrijblijvende offerte aan