085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Fabriek ontruimen

Voor een ontruiming schakelt u een specialist in. Wanneer het gaat om een fabriek, kan niet elke bedrijfsontruimer u van dienst zijn. Een fabrieksontruiming is namelijk een vak apart. Het gaat vaak om zeer zware of zeer grote spullen. Ook moet er rekening worden gehouden met veiligheidseisen en milieueisen. Dankzij onze ervaring zijn wij bij elke fabrieksontruiming in staat om u perfect te helpen. Wij kunnen elke fabriek ontruimen: volledig, snel en veilig.

Een fabriek ontruimen betekent ook dat er bijna altijd behoefte is aan specialistisch materieel. Caswo Bedrijfsontruimingen beschikt over al het benodigde materieel, plus de mensen en de kennis om ook uw fabriek op veilige en milieubewuste wijze te ontruimen binnen de afgesproken deadline. Waar nodig zorgen wij voor vakkundige demontage. Door toepassing van speciaal materieel kunnen zelfs zeer grote of zware machines en installaties door ons verwijderd en afgevoerd worden.

Naast het verwijderen en afvoeren van machines en installaties, komt er bij een fabrieksontruiming nog meer kijken. Het is namelijk mogelijk dat het pand volgens een bepaalde standaard wordt opgeleverd. Wij kunnen ook systeemwanden en -plafonds demonteren, vloeren verwijderen en herstelwerkzaamheden uitvoeren om het pand helemaal volgens de gestelde eisen op te leveren. Uiteraard binnen de afgesproken deadline.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ook direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Wij antwoorden altijd binnen 2 uur. Ook wanneer er sprake is van spoed, kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn. In veel gevallen kunnen wij uw fabriek ontruimen binnen 24 uur.

Met een ontruiming van Caswo Bedrijfsontruimingen bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging
  • Oplevergarantie
  • Landelijk werkgebied
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Veel extra diensten
  • Opkoop van inventaris
  • Zeer goede prijzen

Vraag een vrijblijvende offerte aan