085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Waterschade en ontruiming

Waterschade kan vanuit het niets ontstaan. Bij het verlaten van het pand was er niets aan de hand en de volgende ochtend staat het water overal tot aan de enkels. Helaas komt dit regelmatig voor, maar ook defecten en ongelukken tijdens werktijd kunnen zorgen voor waterschade. Schade door een lekkage, overstroming of noodweer is zeer ingrijpend en leidt er vaak toe dat een deel van uw inventaris onbruikbaar wordt. Om weer verder te kunnen na waterschade, zal het water eerst moeten worden afgevoerd (indien van toepassing) en vervolgens zal er een bedrijfsontruiming plaats moeten vinden. Met dat laatste en meer kunnen wij u van dienst zijn.

Een ontruiming na waterschade

Een ontruiming na waterschade verschilt vaak aanzienlijk van een normale bedrijfsontruiming. Normaal gesproken is alle inventaris direct toegankelijk en kunnen wij meteen beginnen met ontruimen. Bij waterschade is dit vaak anders. Allereerst zal in sommige gevallen door experts of verzekeraars moeten worden vastgesteld wat de schade bedraagt. Wanneer is vastgesteld dat de situatie veilig is, kunnen wij beginnen met ontruimen.

Is uw inventaris door water beschadigd geraakt, dan betekent dit niet direct dat het onbruikbaar is. Elektrische apparatuur die in aanraking met water is gekomen, is vaak onherstelbaar beschadigd. Wij kunnen deze apparatuur, maar ook andere ernstig beschadigde eigendommen voor u afvoeren. Voor veel spullen geldt gelukkig dat zij contact met water overleven en (eventueel na wat schoonmaakwerk) weer gebruikt kunnen worden.

Samen met u maken wij een inventarisatie van wat er met uw eigendommen dient te gebeuren. Wij kunnen inventaris afvoeren en nog bruikbare inventaris tijdelijk voor u opslaan of verhuizen naar een eventueel nieuw pand.

waterschade in een bedrijf

 

Schade aan uw pand

Waterschade beperkt zich meestal niet tot roerende objecten. Ook uw pand zelf kan (veel) schade oplopen door een lekkage of overstroming. Met name vloeren en wanden zijn kwetsbaar. Caswo Bedrijfsontruimingen kan u ook op dit gebied van dienst zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vloeren verwijderen en wanden en plafonds verwijderen.

Om uw pand weer in de gewenste staat terug te krijgen, kunnen wij herstelwerkzaamheden uitvoeren. Ook kunnen wij vaak schade die door vocht is ontstaan, zoals vlekken in vloerbedekking, verwijderen door middel van professionele schoonmaak.

U ontzorgen is wat wij doen

Wanneer u te maken heeft gehad met een waterschade in uw bedrijfspand, heeft u ontzettend veel aan uw hoofd en te regelen. Daarom ontzorgen wij u volledig. Terwijl u zich focust op wat voor u belangrijk is, zorgen wij ervoor dat uw pand helemaal leeg wordt gehaald en indien gewenst gereed wordt gemaakt voor gebruik. Hierbij kunnen wij samenwerken met andere instanties en specialisten.

Heeft u waterschade? Neem contact met ons op

Heeft u waterschade en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u direct hulp nodig? Bel ons op 085 – 13 06 311 of gebruik het onderstaande contactformulier.