085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Interieursloop

Caswo Bedrijfsontruimingen verzorgt uw interieursloop van A tot Z. Wij zijn gespecialiseerd in volledige interieursloop van winkels, kantoren, bedrijven en horeca.

Hoe voeren wij uw interieursloop uit?

Wanneer wij uw interieursloop uitvoeren, maken wij van tevoren heldere afspraken. Wij brengen samen met u in kaart wat er dient te gebeuren. Bij aanvang van de sloop weet u dus direct al waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat de sloop exact volgens plan en planning verloopt.

Bij de ene sloop is het pand al leeg en kunnen wij direct beginnen met sloopwerkzaamheden. Bij het andere pand moet er eerst nog inventaris worden afgevoerd. Dat is geen probleem. Als ontruimingsbedrijf kunnen wij u ook van dienst zijn met een bedrijfsontruiming. In dat geval maken wij eerst een plan voor de ontruiming van het pand. Wij voeren alle overtollige inventaris voor u af. Denk daarbij aan het verwijderen van stellingen en kasten, vitrines, machines, meubilair en meer. Ook kunnen wij zorgen voor tijdelijke opslag.

Bij een leeg pand kunnen wij direct beginnen met de interieursloop. Wij leveren het pand altijd op zoals overeengekomen. Dit betekent dat wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Niet alleen kunnen wij het pand indien gewenst helemaal casco opleveren; wij zorgen ook voor de benodigde herstelwerkzaamheden om het gewenste opleverniveau te verkrijgen. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit onder andere het terugplaatsen van wanden of deuren of herstellen van delen van het interieur in de originele staat.

Volledig ontzorgen bij uw interieursloop is onze specialiteit

Wanneer wij uw interieursloop uitvoeren, wordt u volledig ontzorgd. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. U bent bij ons niet afhankelijk van derden. Dit zorgt voor een prettige communicatie en scheelt in de kosten.

Winkelinrichting slopen

Wij kunnen snel uw winkelinrichting slopen. Moet uw winkelpand helemaal leeg? Wij zorgen hiervoor. Ook bij spoed. Wij halen uw winkel (indien nodig) leeg en zorgen ervoor dat alle winkelstellingen en overige elementen worden verwijderd. Dankzij onze riante ervaring hebben wij al zeer veel verschillende winkelinrichtingen snel en volledig afgebroken en afgevoerd.

Mocht uw winkel niet alleen leeg moeten worden gehaald, maar opent u ergens anders, dan kunnen wij u ook van dienst zijn met een verhuizing.

Bedrijfsinterieur slopen / kantoorinterieur slopen

Caswo beschikt over zeer riante ervaring in het slopen van bedrijfsinterieur. Wij kunnen elk bedrijfsinterieur slopen of kantoorinterieur slopen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor kantoorontruiming. Alle kantoorinventaris kan door ons worden opgekocht, afgevoerd, opgeslagen over verhuisd. In zeer korte tijd zorgen wij voor een oplevering zoals vereist. Dit betekent dat wij niet alleen het interieur slopen en eventuele herstelwerkzaamheden uitvoeren; wij kunnen indien gewenst ook het interieur schoonmaken. Standaard leveren wij bezemschoon op, maar indien gewenst zorgen wij voor grondige, professionele schoonmaak.

Restaurant interieur slopen / horeca interieur slopen

Een restaurant interieur slopen of horeca interieur slopen is een aparte specialisatie. Dit heeft onder andere te maken met de specifieke inboedel van een restaurant of horeca gelegenheid. Wij zijn uw partner. Wij kunnen zelfs keukens slopen en afvoeren.

Vraag uw persoonlijke, vrijblijvende offerte aan

Heeft u behoefte aan interieursloop van uw bedrijf, kantoor, winkel of horecagelegenheid? Neem contact met ons op. Wij verzorgen graag een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor u.