085 – 13 06 311 info@caswo.nl

Caswo Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruiming en inventaris opkoop
Neem contact met ons op

Brandschade en ontruiming

Een brand is één van de ergste dingen die in uw bedrijf kunnen gebeuren. De brandschade is vaak enorm. Er komt een hoop kijken bij het herstellen hiervan, zoals wellicht wel onderzoek en verzekeringswerk. Maar u moet ook door. Brandschade betekent hopelijk niet het einde van uw bedrijf. Doorgaan na een brand en alles weer opnieuw opbouwen begint met een bedrijfsontruiming. Wij kunnen u helpen met het leeghalen en schoonmaken van uw pand na een brand.

Een ontruiming na brandschade

Een ontruiming na brandschade brengt ten opzichte van een reguliere bedrijfsontruiming natuurlijk enkele uitdagingen met zich mee. Een brand laat hevige sporen na en dus zal uw inventaris beschadigd en sterk vervuild zijn. Dat is voor ons geen probleem. Wij beschikken over de ervaring, expertise en middelen om ook na een brand uw bedrijfspand snel en volledig te ontruimen.

Elke brand is anders. Om goed te kunnen ontruimen, is het eerst van belang om een goede inventarisatie te maken. Hoe erg is de schade? Welke inventaris is onbruikbaar geraakt en is er misschien nog wel inventaris aanwezig die opnieuw gebruikt kan worden? Samen met u en eventueel uw verzekeraar of een expert brengen wij dit in kaart om er zo voor te zorgen dat alle spullen de juiste bestemming krijgen. Inventaris die door de brand te ernstig beschadigd is geraakt, kan door ons worden afgevoerd. Wat nog wel bruikbaar is, kan apart worden gehouden, door ons worden opgeslagen of worden verhuisd naar een eventueel nieuw pand.

brandschade na bedrijfsbrand

Nog bruikbare inventaris redden heeft prioriteit

Inventaris die door de brand gespaard is gebleden, moet zo snel mogelijk worden weggehaald. Hoe langer spullen in een omgeving blijven staan waar brand heeft gewoed, des te groter de kans is dat zij alsnog beschadigd raken door bijvoorbeeld as of roet.

Caswo Bedrijfsontruimingen weet hoe uw eigendommen snel en veilig kunnen worden verwijderd en veiliggesteld.

Brandschade aan uw pand

Brandschade is vaak niet alleen van toepassing op uw inventaris, maar ook op uw pand zelf. Naast schade aan eigendommen kan er ook sprake zijn van schade aan vloeren, wanden en plafonds, om maar enkele voorbeelden te noemen. Ook op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vloeren verwijderen en wanden en plafonds verwijderen.

Om uw pand weer in de gewenste staat terug te krijgen, kunnen wij herstelwerkzaamheden uitvoeren. Zeer waarschijnlijk is eerst een grondige en professionele schoonmaak vereist voordat dit mogelijk is. Wij verzorgen dit voor u.

U ontzorgen is wat wij doen

Wanneer u te maken heeft gehad met een bedrijfsbrand, heeft u ontzettend veel aan uw hoofd en te regelen. Daarom ontzorgen wij u volledig. Terwijl u zich focust op wat voor u belangrijk is, zorgen wij ervoor dat uw pand helemaal leeg wordt gehaald en indien gewenst gereed wordt gemaakt voor gebruik. Hierbij kunnen wij samenwerken met andere instanties en specialisten.

Heeft u brandschade? Neem contact met ons op

Heeft u brandschade en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u direct hulp nodig? Bel ons op 085 – 13 06 311 of gebruik het onderstaande contactformulier.